Under min dyne

The Carrie Diaries

Den her influenza har lagt mig ned i en del længere tid end planlagt. Bliver helt rastløs af at ligge og lave ingenting, men min krop tillader ikke andet.. det blev tydeliggjort da jeg forsøgte at tage af sted i skole i går.. kom meget hurtigt hjem i min seng igen!

Det eneste gode der er sket i den her sygdoms-periode er at jeg har opdaget TV-serien The Carrie Diaries.Det er en af de hyggeligste, sjoveste og mest afslappende serier jeg længe har set. Det er en rigtigt “feel-good” serie som handler om Carrie fra Sex and the City da hun var ung og gik i high school! Jeg kan kun anbefale den!

Tror jeg ser alle afsnittene en gang til…

XX NANNA

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

6 kommentarer

 • Kathrine

  Kender du et link, hvor man kan se serien? Og ser du den på internettet eller hvad? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Ja jeg ser den på internettet, på 1channel.ch
   Bare tryk tv-serier i toppen og søg på the carrie diaries :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej nanna
  Hvilken kanel kommer serien på eller har du købt sesonen??
  Go bedring!!
  – katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Jeg ser den på internettet, på 1channel.ch
   Bare tryk tv-serier i toppen og søg på the carrie diaries :-)
   Tusind tak! Xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Nanna.
  Når jeg går ind på siden står der man skal betale, kan det passe? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Nej det skal du ikke!!
   Når du er gået ind på 1channel.ch under The carrie diaries, skal du vælge det afsnit du vil se – derefter lukke eventuel spam, og vælge et af de mange links du kan se afsnittet via – putlocker og sockshare er som regel gode! :-)
   Håber det hjalp!
   Xx

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under min dyne