Marc by Marc Jacobs love

Depend Mirage Nailpolish Limited Edition

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Indtil videre har jeg kun prøvet den ovenstående lak i Depends nye Mirage serie. Den har bestemt ikke skuffet, den er virkelig fin, holder godt og er nem at påføre. Jeg må ærligt indrømme, at da jeg modtog lakkerne, virkede de ikke som noget specielt, men nu glæder jeg mig meget til at prøve de andre lakker. Serien har overrasket mig meget og selvfølgelig skulle i lige præsenteres for den. Lakkerne koster 39,95,- Kys Nanna.

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc by Marc Jacobs love