GOODIEBOX - marts 2013

Marc by Marc Jacobs love

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Af en eller anden grund har jeg slet ikke omtalt min efterhånden meget store kærlighed til Marc by Marc Jacobs. Jeg har længe haft både tasker, ure, øreringe og ovenstående computer sleeve i tankerne. Jeg startede i tirsdags, da jeg var i Aarhus, småt ud og købte sleevet, som er mit første (men forhåbentlig ikke mit sidste køb) fra Marc Jacobs. Min computer er stadig til reparation, så jeg bruger min fars computer for tiden. Glæder mig til min egen kommer hjem, så jeg kan få sleevet i brug. Sleevet kostede 405,- Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

7 kommentarer

 • Sara

  Hej Nanna, hvor har du købt sleevet henne?

  Hilsen Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   I Aarhus :) du kan finde adressen på nettet. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare fint! Jeg kunne også godt tænke mig et nyt sleeve snart. Jeg er selv helt vild med Marc by Marc Jacobs! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det altså bare fint..
  Ved du om man kan få den til en 17″ skærm? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er så fint!
  Hvilken butik købte du det i? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - marts 2013