Mint Sorbet

Rimmel London neglelakker | Forårsnyheder

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg har igen, igen været heldig at modtage lækre lakker, denne gang er det nyhederne fra Rimmel London. Som i nok kan se, er det super fine og friske farver. Jeg er specielt pjattet med den meget lyse brunlige grå fra “60 seconds”-serien, og de meget friske farver fra “I love lasting finish”-serien, specielt den røde er jeg vild med. Farverne fra “I love lasting finish”-serien koster kun 29,95,- pr. stk. mens lakkerne fra de andre serier “Colour Cocktail” & “60 Secinds” koster 39,95,- pr. stk. Er farverne ikke bare skønne og dejligt friske her til forår? Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mint Sorbet