Krøller med ghd styler

Ciaté Spring Sugar Caviar Manicure

Lemon Fizz’ er navnet på dette caviar manicure forårssæt fra Ciaté. Det er mit første forsøg med caviar manicuren, og jeg er meget tilfreds. Det er en super fin effekt, og Ciaté gør det virkelig let for os at styre med den lille tragt til at putte perlerne tilbage i flasken. Desuden er jeg tosset med den solgule lak, som hedder “loop the loop”, hvis du skulle være interesseret i at finde den lak alene. Jeg glæder mig til at lufte caviar manicuren til konfirmationerne her til forår. Hvad siger i? Kan i lide caviar looket? Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krøller med ghd styler