Ciaté Spring Sugar Caviar Manicure

Dagens tøj & makeup

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg har været til konfirmation i dag – super hyggelig og lækker mad. Jeg hoppede i min sorte peplumtop fra Message og bukser fra dr. denim. På fredag er det min lillebrors tur til at sige ja i kirken. Jeg glæder mig helt vildt til at fejre ham med hele familien og en masse venner. Desværre ser min uge indtil fredag meget presset ud, så er ikke sikker på, hvor aktiv jeg bliver herpå. Øv altså hvor jeg hader, når man bliver så presset i skolen, at man ikke helt kan fokusere på andet. Men jeg klarer den nu nok. Jeg håber i har haft en hyggelig weekend. Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté Spring Sugar Caviar Manicure