Tutti Frutti

Grønne kys

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Sclerose_jeg_kysser_logo_cmyk

Sclerose foreningen er i år ude med kampagnen “Kys sclerose farvel”. Budskabet med kampagnen er, at man via læber kan være med til at sprede budskabet om sclerose og vigtigheden i at støtte forskningen i sclerose. 2 danskere får hver dag konstateret sclerose, og må forholde sig til, at de resten af livet skal leve med en sygdom, som påvirker både kroppens og hjernens funktioner. Sygdommen starter som regel i 20-40 års alderen, men rammer også teenagere og børn. 2 ud af 3 der rammes af sygdommen er kvinder. For 40 kr. kan du støtte et godt formål og få 2 stk. læbepomader eller 2 stk. læbe-pins. Produkterne forhandles på Scleroseforeningens webshop og i Rema 1000 + mange andre forretninger. God aften til jer alle sammen. Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tutti Frutti