Dagens tøj & makeup

Tutti Frutti

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hej søde læsere. I indlæget HER med tøj og makeup fra en konfirmation, jeg var til i søndags, fik jeg slet ikke vist jer mine negle, så her kan i se dem. Denne gang er det den lyserøde version af Ciatés Spring Sugar Caviar Manicure. Sættet hedder Tutti Frutti. Med både grønne og pink toner er manicuren meget feminin og frisk. Nå jeg vil smutte til drømmeland – øv hvor går der meget tid med skolen for tiden. Glæder mig til ferie! Kys Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tøj & makeup