Yellow polish

Favoritter: Hverdags øjenskygge

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

1. Rimmel London Glam Eyes Trio Eye Shadow 730 Spices // 2. Mac Eye Shadow Mulch // 3. Mac Eye Shadow Expensive Pink // 4. Nilens Jord Eye Shadow 622 // 5. The Body Shop Colour Crush Caramel Flirt // 6. Loréal Color infaillible 002 Hourglass Beige

Hej søde læsere. Som i tydeligt kan se, er jeg vild med naturlige brune og gyldne øjenskygger til hverdag. Alle øjenskyggerne bliver brugt flittigt, og kan varmt anbefales. Øjenskyggen fra Mac er i en limited edition indpakning, men er en del af deres “normale” udvalg, så den findes endnu. Hvis i har spørgsmål til nogle af produkterne så smid endelig en kommentar! Kys Nanna

DSC07825

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow polish