Leopard loafers

GOODIEBOX – April 2013

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I går landede denne fine GOODIEBOX i min postkasse. GOODIEBOX gør, ligesom jeg gjorde HER, opmærksom på sclerose med de grønne læber. Derudover er boxen fyldt med lækre ting – neglelak, eyeliner, shampoo- og parfumeprøve, makeupfjerner og en BBcream-prøve. Jeg glæder mig meget til at prøve løs, som altid når jeg modtager GOODIEBOXEN. Jeg har modtaget en masse lækre sager, som jeg glæder mig til at viser jer i fremtiden! Jeg har overhovedet ikke haft tid til noget i dag, takket være en aflevering og en fremlæggelse i erhvervscase i morgen. Kys fra Nanna

Follow on Bloglovin

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard loafers