Depend sommer 2013

Læseferie og held!

foto 2

foto 1

foto 3

foto 4

Billeder fra instagram // Nanna Cecilie B

Hej søde læser! YES – jeg er endelig på læseferie og skal ikke op i erhvervsret, som var min største frygt ved eksaminerne, så jeg er intet mindre end lykkelig. Har haft en skøn sidste skoledag i 2.G og ser nu bare frem til at få SRO, et par eksaminerne og et par årsprøver overstået. Derefter er det officielt sommerferie og iiih hvor jeg glæder mig. Hvornår går i på ferie/læseferie? Kys Nanna

DSC07825

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

4 kommentarer

 • Emma

  Ser hyggeligt ud! Selv går jeg på læseferie den 31, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg skal op i fysik som eksamen, og skriftlig matematik og mundtlig samfundsfag som årsprøve (1.G). Så det bliver SKØNT at få ferie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Super meget held og lykke med din eksamen! Ja det bliver helt fantastisk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • leia

  Den 31. maj!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend sommer 2013