Ciaté Corrupted Neon Manicure

Bio-Oil anmeldelse

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hej søde læsere. Som lovet kommer der her en Bio-Oil anmeldelse. Jeg modtog olien tilbage i april fra hjemmesiden parfume-klik.dk. Her forhandles olien billigere end i butikkerne.

For at få den optimale effekt ud af olien, skal den påføres 2 gange om dagen i minimum 3 måneder. Jeg har nu brugt olien i næsten 3 måneder, og kan tydeligt se effekten. Jeg har brugt olien på mit højre kindben, da jeg har haft en masse tydelige ar fra urenheder i dette område. Jeg påfører olien morgen og aften, før jeg påfører min dagcreme/natcreme. Arene er stort set væk, der er kun små utydelige områder hvor min hud er en smule mere rød. Det er helt vildt så meget olien har gjort på så kort tid. Jeg er begyndt af påfører olien i panden også, da jeg også har små ar her. Jeg startede ud med det lille område på kindbenet, da arene var tydeligst her og et mindre område virkede langt mere overskueligt. Jeg er vild med olien, den dufter lækkert og er nem at smøre ind. Jeg vil helt klart blive ved med at bruge olien og heldigvis rækker en lille smule rigtig langt!! Kys Nanna

DSC07825

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

5 kommentarer

 • Emma

  Hej :-)

  Lyder rigtig lovende! Jeg har faktisk flere gange overvejet at købe Bio-Oil, men har altid syntes at historierne har lydt for overvældende i reklamerne. Derfor er det rart at høre det fra en mere pålidelig kilde ;)

  Men jeg har et enkelt spørgsmål: skal man fortsætte med at bruge olien for at opretholde resultaterne, eller vil de ikke forsvinde? Altså i dit tilfælde, vil arrene så kunne ses igen, hvis du stopper med at bruge olien, eller vil de være væk for evigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Resultatet skulle gerne holde – jeg tror slet ikke at ar kan komme igen, det lyder i hvert fald underligt :-)

   Jeg er glad for at du kan lide anmeldelsen og tak for din kommentar!

   Xx Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Nanna.
  Har lige købt en Bio Oil, da jeg også døjer med ar fra urenheder i ansigtet. Jeg glæder mig til at gå igang med at bruge den, da jeg kun har hørt gode resultater, og håber derfor på forbedring hvis jeg har god tålmodighed… :)
  Jeg har dog stadig lidt tendens til urenheder… dog ikke i så stor mængde som før, men stadig. Så jeg tænkte på, om den her olie ikke vil forværre min hud, og derfor producere flere urenheder…? da en olie jo typisk ikke er god for uren hud… Har du haft nogle problemer med det?
  Kærlige hilsner
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Hej Sofie
   Jeg tænkte det samme, da jeg gik i gang, men den forværrede ikke min hud. Jeg vil anbefale dig kun at påføre olien, hvor du har ar, så det ikke er hele ansigtet der fedtes ind. Derudover vil jeg anbefale dig at bruge en lille mængde og smøre olien godt ind, så fedter den nemlig ikke :-)
   Håber du bliver glad for olien!
   Knus Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også haft utrolige resultater med bio-olie, men på det seneste er det som om at den ikke længere gør noget for mig. Jeg har brugt den sammen med min dermaroller for at den har kunne trænge længst muligt ind, og det har jeg gjort i omkring 5-6 måneder. Den seneste måned har jeg dog ingen resultater haft, så jeg tænker at den har gjort hvad den kunne for mig – Jeg har trods alt opbrugt 200ml :D
  Men som sagt, rigtig flotte resultater! :-)

  http://www.beautyliciouz.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté Corrupted Neon Manicure