Neon negle med Ciaté Corrupted Neon Manicure

Førstehåndsindtryk: Vichy & La-ROCHE POSAY produkter

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hej smukke læsere. Jeg har modtaget nogle perfekte sommerprodukter, som jeg prøvede for første gang i går. Personligt er min makeup meget anderledes alt efter årstiden og efter om man skal være inde eller ude. Om sommeren sætter jeg stor pris på produkter med solbeskyttelse i og som også gerne er vandfaste. I sommerperioden bruger jeg ofte mindre makeup, end jeg ellers gør. Dette skyldes, at man ofte er udenfor i sommerperioden og meget makeup sjældent ser pænt ud i sollys. Jeg vil også varmt anbefale jer alle at lægge jeres makeup i sollys eksempelvis foran vinduet, i stedet for under det falske lys på badeværelset eller lign. Nå lad os snakke om de ny-prøvede produkter:

VICHY Capital Soleil let farvet fugtgivende solcreme SPF 50+: Dette produkt fungere som en BB cream, vare hvor fugtighedscremen er en solcreme med meget høj SPF. En lille smule rækker langt og giver ansigtet en fin jævn farve. Umiddelbart et fantastisk sommerprodukt, som er let og dejligt at have i ansigtet.

VICHY Capital Soleil læbepomade med SPF 30: En silkeblød læbepomade som fugter og beskytter læberne mod solens stråler. Egentlig et must her til sommer og ferier.

LA ROCHE-POSAY Respectissime Waterproof Extreme Hold Mascara: Jeg er allerede meget imponeret over denne mascara. Man kan slet ikke mærke den er på, et enkelt lag giver rigeligt med længde og da mascaren er så let tynger den ikke vipperne ned, hvilket betyder at vippernes bue holdes oppe hele dagen! Så fin mascara som helt klart skal med mig på ferie.

Jeg håber i fik lidt inspiration til hvilke produkter der er ideelle til sommer – der kommer helt klart mere på bloggen om ovenstående produkter! Kys Nanna

DSC07825

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon negle med Ciaté Corrupted Neon Manicure