Bio-Oil anmeldelse

Instaweek #2

instaweek2

Hej læsere. Her kommer endnu et “instaweek-indlæg”. Der er sket en masse i denne uge, så der er nok at dele med jer. I mandags var jeg til min sidste eksamen og jeg var så heldig at få 12, så det var en herlig dag! For at fejre karakteren var jeg på café med mor – her fik vi de lækre sandwich fra det midterste billede, mmh. Derudover har jeg hygget med min søde kæreste, købt en buksedragt på arbejdet, spist mere A38 (hahha afhængig!), været i bio med min søde kæreste – vi så The Hangover 3, set Pretty Little Liars og så er jeg begyndt at læse Fansandræberne af Jussi Adler-Olsen. Jeg har læst første bog i serien og jeg er allerede stor fan :) Jeg håber i også har haft en skøn uge. God søndag til jer alle! Kys Nanna

DSC07825

Instagram: Nanna Cecilie B

Twitter: @NannaB95

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

4 kommentarer

 • Var også til min sidste eksamen i mandags, jeg fik også 12 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Nanna,
  Jeg ved godt at dette er et underlig spørgsmål, men hvad ville du enligt efter gymnasiet, jeg kan huske at du har sagt at du gerne ville noget inden for makeup og den slags?

  hilsen Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Hej Kathrine
   Jeg er virkelig usikker på hvad jeg vil efter gymnasiet! Jeg er jo tydeligvis vild med skønhedsverdenen, så jeg håber at jeg på den ene eller anden måde kan kombinere handel med skønhed – hvilket jo helt klart burde kunne lade sig gøre :-) Lige efter gymnasiet har jeg planer om at læse videre indenfor handel og økonomi. Men ja, jeg er som sagt meget i tvivl.
   Venlig hilsen Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bio-Oil anmeldelse