Sådan vasker jeg mine makeup pensler

Blokhus sommer 2013

 IMG_2016

IMG_2037

IMG_2052

IMG_2033

IMG_2034

IMG_2035

IMG_2036

IMG_2042

IMG_2053

IMG_2054

Hej søde læsere. Den seneste uge har jeg været i Blokhus med min familie (mor, far og lillebror) og min kæreste. Som billederne viser har vi haft besøg bl.a. af min lille fætter (billede 2), gået ture, været ved (og i) vandet, spillet strandtennis og badminton, spist lækker mad – for det meste usundt – og læst bøger. Jeg elsker simpelthen at være i sommerhus, der er ikke noget mere afslappende! Siden jeg kom hjem fra Italien d. 17 juli, har jeg også været på en smuttur til København – det kunne være jeg skulle smide et par billeder op fra det også :) Jeg savner så småt at sove i min egen seng, men nyder også bare at være rundt omkring og hygge meget mere end hverdagen ellers tillader. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vasker jeg mine makeup pensler