KIKO MAKE UP MILANO

GOODIEBOX – juni 2013

Hej søde læsere. Her kommer juni måneds GOODIEBOX. Den kommer op en smule senere end normalt, da jeg var i Italien, da jeg modtog boxen. Denne måned er temaet The Great Gatsby. Udover at være en super god film er Gatsby også flot at se på. Skuespillerne er stylet så flot og der er skruet helt op for makeuppen.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg er vild med bronzefarverne til øjnene, da det komplimentere blå øjne rigtig flot. Derudover blev jeg også super glad for den lille Avéne spray, som jeg er stor fan af i forvejen. Sprayen kan bruges som toner, makeup setting spray, mod hud irritationer, ved solbrændthed, m.m. Skønt GOODIEBOX!

Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIKO MAKE UP MILANO