GOODIEBOX - juni 2013

Sådan vasker jeg mine makeup pensler

Hej søde læsere. Som de fleste af jer sikkert ved, er det meget vigtigt, at vaske sine makeup pensler. Dette skyldes, at der kan sidde en masse bakterier i penslerne, som kan føre til urenhed – derudover vil rene pensler også påføre makeuppen langt pænere.

Her kommer en lille trin-for-guide til hvordan jeg vasker mine pensler:

Trin 1: Fyld en skål med shampoo og en skål med balsam.

SONY DSC

Trin 2: Læg et håndklæde ved siden af håndvasken til at ligge makeup penslerne på efter vask.

SONY DSC

Trin 3: Skyld penslen i kold til lunken vand – ikke varmt vand da det kan opløse limen, som holder hårene fast til penslens skaft.

SONY DSC

Trin 4: Dyp penslen i shampoo og vask forsigtigt alt makeuppen ud af penslen – dyb flere gange i shampoo efter behov.

SONY DSC

SONY DSC

Trin 5: Put penslen i balsam og vask forsigtigt for at gøre penslen blød.

SONY DSC

Trin 6: Lad penslen tørre (jeg renser mine tidligt på dagen og lader dem tørre hele dagen og natten)

SONY DSC

SONY DSC

Jeg håber at i kunne bruge guiden. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

 • Louise

  Hej søde Nanna!
  Jeg kommenterer egentlig aldrig rigtigt din blog, selvom jeg har læst med siden dengang du bloggede for Vi Unge, men du fortjener en masse ros. Jeg har i længere tid tænkt over, at jeg burde vaske mine pensler, men førhen, hvor jeg har forsøgt, synes jeg aldrig rigtigt, at det er blevet godt. Jeg har lige prøvet din metode, og mine pensler er helt rene og bløde igen! Så tusind tak :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nannasbeautyblog.dk

   Hej søde Louise :)
   Tusind mange tak for din søde kommentar og tak fordi du har fulgt mig så længe! Jeg er så glad for, at du kunne bruge indlægget!
   Knus fra Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - juni 2013