Copper eyes

Lee Stafford Arganoil Shampoo, Conditioner & Heat Defence Spray

Hej søde læsere! Jeg har fået æren af at teste lækre produkter fra Lee Stafford. Lee Stafford forhandles i Matas! Produkterne er efter min mening af super god kvalitet til gode penge.

Arganoil Nourishing Shampoo & Arganoil Nourishing Conditioner: Indpakningen er super effektiv når man står i badet. Jeg vender bare bøtten på hovedet og doserer mængden. Begge produkter dufter af olie og er hverken for søde eller for kraftige i duften. Shampooen renser håret grundigt men nænsomt. Balsamen har en perfekt konsistens – løber ikke men er heller ikke for tyk – og gør håret SUPER blødt! Alt i alt forlader man badet med fugtet, blødt og skinnende hår. Mit hår er let at kontrollere og føles slet ikke kruset! Shampoo og conditioner forhandles i Matas til 119 kr. pr. stk.

SONY DSC

Arganoil Miracle Heat Defence Spray: Den skarpe duft som heat defence sprays ofte har er meget mildere da olieduften dæmper den lidt. Produktet sprayes ud i en fin let mængde og fordeler altså produktet i hele håret. Det er altid svært at vurdere hvor godt en heat defence spray virker, men mit hår føles i hvert fald beskyttet og lækkert blødt efter brug! Sprayen koster 139 kr. i Matas.

SONY DSC   SONY DSC

Jeg kan varmt anbefale produkterne! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copper eyes