butter LONDON - YUMMY MUMMY

NIVEA IN-SHOWER Body Milk

Hej læsere. Er simpelthen blevet afhængig af det her produkt! Jeg modtog en lille prøve i en GOODIBOX – og så var jeg hooked.

SONY DSC

SONY DSC

Efter shower gel påfører jeg bare denne in-shower body milk (ofte når jeg står med conditioner i håret) og skyller derefter kroppen. Når jeg træder ud fra badet er min hud gennemfugtet og dufter skønt af den klassiske “Nivea-duft”. Ingen tørre barberings-ben eller påføring af bodylotion efter badet – effektivt og forkælende :) Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

butter LONDON - YUMMY MUMMY