Marc Jacobs theme

HAPPY BIRTHDAY

Hej smukke læsere!

Happy Birthday er navnet på denne smukke glitter-lak fra Deborah Lippmann. Den er så fin, og dagen i dag er perfekt at vise den til jer, da jeg holder 18 års for min familie i dag :-) Jeg ser frem til hygge med en masse skønne mennesker og god mad!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Lakken har jeg købt i Blokhus hos Karina Degn sidste sommer – jeg har ikke brugt den så meget som jeg burde, men jeg har jo så mange neglelakker og den her er virkelig svær at få af! Men effekten er det hele værd ;-) Deborah Lippmann laver også en masse andre virkelig fine og unikke lakker. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs theme