HAPPY BIRTHDAY

Istanbul med 3.L

Hej søde læsere!

I morgen går turen til Tyrkiet, nærmere beskrevet Istanbul. Det er med min skønne klasse jeg skal rejse og i kan tro jeg glæder mig. På fredag fylder jeg 18 år, så det skal fejres – så godt det nu kan fejres dernede? ;-) Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at komme derhen. Der bliver nok ikke den vildeste aktivitet på bloggen – men jeg skal nok skrive en masse når jeg kommer hjem <3 Kys Nanna

Turkey1

Turkey2

Turkey3

Turkey4

Der bliver nok ikke den vildeste aktivitet på bloggen – men jeg vil selvfølgelig skrive en masse, når jeg kommer hjem <3 Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY