Beauty Wishes

Gellack til efterår

Hej læsere! Kan i huske jeg præsenterede Depend Gellack i August? Jeg er stadig meget stor fan af denne form for neglelak, for den holder super længe, der er ingen tørretid og mine negle er mindre tilbøjelige til at knække, da lakken styrker neglene. Da det jo bestemt ikke er sommer længere, vil jeg vise jer denne fine efterårsfarve med navnet Scarlet.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

HER kan i se det tidligere indlæg som går meget mere i dybden med hvad Gellack vil sige og hvordan det fungere. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

 • Godaften igen. :)

  Tak for endnu et rigtig godt blogindlæg. Hver gang jeg har læst et af dine indlæg får jeg lyst til at prøve på mig selv – det er bare (desværre) sådan, at jeg ikke altid har alle de forskellige lakke som du bruger, selvom jeg er ved at have en del efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej Felia :)
   Tak for de fine ord!
   Ja det er klart, du ikke har alle farverne – det koster jo det hele ;)
   Tak fordi du læser med. XX Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Wishes