Efterårsferie | instagram

Hygge-stemning, mit værelse og guld neglelak

Hej smukke læsere. Er godt træt (men rigtig glad) efter bare 2 hverdage. I går bestod jeg teoriprøven med 1 fejl, wuuhuu. I dag kunne jeg sove længe, og jeg har haft en super hyggelig dag med Mathias og hans familie! Resten af ugen skal jeg i studiepraktik, så jeg tror det bliver en herlig uge :-) Nu er jeg bare klar til at putte og læse lidt.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Neglelakken er fra Nilens Jord, den udkom sidste år, men jeg er stadig helt pjattet med den fine farve og den flotte shimmereffekt! Godtnat herfra. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie | instagram