Back on track - nu på Bloggers Delight

Hudpleje – morgen & aften

Hej søde læsere. For et par måneder siden modtog jeg en pakke med lækre produkter fra Plaisir. Jeg gik straks i gang med at teste dem, og gennem de sidste par måneder har jeg brugt de samme produkter morgen og aften, så nu er det vist på tide i bliver præsenteret for dem. Mærkerne er Plaisir, SAMPAR og Estée Lauder.

Morgen hudpleje:

 photo DSC09108.jpg

Hver morgen renser jeg min hud med Plaisir Gentle Cleansing Gel. Derefter dupper jeg huden tør og påfører Plaisir 3in1 Serum. Når serumet er trængt ind i huden påfører jeg SAMPAR Ultra Hydrating Fluid. Serumet føles dejligt og trænger hurtigt ind i huden. Sampar cremen er lækker fugtgivende uden at fedte og behøver kun en meget lille mængde.

Aften hudpleje:

 photo DSC09109.jpg

Min aften hudpleje er stort set den samme som om morgenen, men i stedet for Plaisir serumet bruger jeg Estée Lauder Advanced Night Repair. Advanced Night Repair gør underværker, min hud ser frisk og sund ud, når jeg vågner.

 photo DSC09096.jpg

I badet bruger jeg Plaisir Gentle Face Scrub. Jeg tosset med scrub til ansigtet, men de er altså mest praktiske at bruge i badet. Scrubben er hverken for grov eller for fin, den renser huden grundigt og gør den super blød. Udover ansigtspleje fra Plaisir bruger jeg også deres Deo Roll-On, den virker hele dagen og irritere ikke min hud.

Plaisir produkterne forhandles bl.a. i Matas fra 39,95-149,95 kr. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II forhandles bl.a i Matas til 545 kr – i kan læse mere om den HER. SAMPAR Ultra Hydrating Fluid forhandles i Sephora og HER til 500 kr. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track - nu på Bloggers Delight