The Body Shop julegaveidéer

Nuturligt hårpleje fra Weleda

Hej dejlige læsere. For tiden tester jeg shampoo og conditioner fra det naturlige mærke Weleda. Weleda tilbyder nogle af de mest naturlige hårplejeprodukter i verden: fri for SLS, parabener, silikoner, konserveringsmidler og syntetiske dufte, så det er med god samvittighed jeg hopper i bad :) Jeg har endnu ikke testet deres Oat Shampoo, men Wheat Shampoo og Oat Conditioner bliver testet med stor fornøjelse!

 photo DSC09068.jpg

 photo DSC09070.jpg     photo DSC09072.jpg

Wheat Balancing Shampoo mod skæl og hår og hovedbund i ubalance.
Shampoo med hvedekimolie, ekstrakt fra stikmyrte, stedmoderblomst og salvie
mindsker fremkomsten af skæl. Giver frisk hovedbund og plejer håret – 129 kr.

Oat Replenishing Conditioner til normalt hår samt til tørt, skadet eller kruset hår
Balsam med jojobaolie og kokosolie, samt ekstrakt fra havre og hvid fl øjlsblad.
Tilfører håret fugt og genskaber hårets naturlige spændstighed. Giver håret
mere glans og beskytter mod slitage. Bør virke i håret i 1-3 minutter – 129 kr.

 photo DSC09078.jpg

 photo DSC09074.jpg

Der er ikke nogen betydelig forskel ved disse produkter i forhold til “normale” hårprodukter, dog skummer shampooen knapt så meget og både shampoo og balsam blødgører ikke i så høj grad som “normale” hårprodukter med silikone i. Generelt skal man også primært fokusere på hovedbunden med produkterne, resten af håret vaskes, når man skyller produkterne ud. Ens hår føles lækkert rent og naturligt efter brug. Jeg føler at mit hår er blevet styrket vha. produkterne, og derudover har shampooen virkelig hjulpet mod min tørre hovedbund! Hårbørsten skal også have et shout-out, den er super god til at mindske krus og generelt bare rigtig god tid at glatte håret. Jeg er vild med at bruge den når jeg sætter håret op i f.eks. en hestehale. Har i prøvet naturlige shampooer før? Vil i give dem et forsøg? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop julegaveidéer