Den skønneste jul

1. juledag

Hej søde læsere. Jeg håber i stadig nyder julen og har haft en dejlig 1. juledag. Jeg har haft en rigtig slap-af-dag med mine forældre og min bror.

 photo DSC09269.jpg

 photo DSC09270.jpg

 photo DSC09277.jpg

 photo DSC09272.jpg

 photo DSC09268.jpg

 photo sunipengvin.jpg

Vi har været en lille tur i Aalborg zoo, hvor vores hund Laia også blev luftet. Siden vi kom hjem, har det bare været ren afslapning på sofaen. Jeg har læst i Fifty Shades Fri (bog nr. 3), set filmen “The Bling Ring” med Emma Watson, som jeg desværre ikke synes er noget at råbe op om og så jeg jeg spist lidt julelækkerier, mmmhhh juleskum er det bedste!! Jeg har selvfølgelig også kigget på mine dejlige gaver :) Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

1 kommentar

  • Heidi

    Dagene efterjuleaften er de bedste – ren afslapning og hygge med de sidste jule godter. Jeg har dog været ude a løbe i dag. Jeg trængte til lidt frisk luft og lidt sved på panden efter jul mad. Der skulle jo gerne være plads til mere. Jeg har også set den film du taler om med Emma. Syns det er en sjov historie , men de forstår ik a håndtere det rigtig. Den er lidt boring. Flotte gaver du har fået . Dejligt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den skønneste jul