Christmas Beauty Wishes

20 SRP overspringshandlinger

Hej søde læsere. Efter første uge med SRP er det gået op for mig, hvor mange overspringshandlinger jeg har benyttet mig af. Jeg synes, jeg ville dele listen med jer – i kan helt sikkert genkende nogle af dem. Jeg kan efterhånden se slutningen og ser meget frem til punktumfest og juleferie.

http://distilleryimage11.ak.instagram.com/d5e1ae7864be11e38e360ee2597da5c3_8.jpg

1. Man kan ikke skrive uden en latte fra den kære Senseo maskine. 2. Jeg stirre ret ofte ind i køleskabet – også når jeg ikke er sulten. 3. Det er sjovt at lufte hund. 4. Godt nok er mit kørekort nyerhvervet, men jeg er alt for ivrig efter at køre taxi for folk – alt for at komme ud af huset. 5. Det giver rigtig god mening at se Desperate Housewives forfra, har set 1 sæson allerede. 6. Det er meget vigtigt at lave krøller med mit fladjern, selvom jeg bare går herhjemme. 7. Snapchat og instagram bruges lidt for flittigt – har proppet insta med “jeg keder mig, srp er nedern”-billeder, undskyld!! 8. Det er meget meget vigtigt at rede seng, man skal endelig ikke skrive noget før den er redt. 9. Det er vigtigt at have klarlagt sine madplaner for dagen. 10. Man skal høre det helt rigtige julemusik. 11. Jeg er i forvejen meget glad for to-do lister, men i den her uge er det gået helt amok.  Hvert punkt på min to-do liste får også en liste for selv. 12. Jeg har set stort set alle Hunger Games interviews med Jennifer Lawrence på Youtube. 13. Jeg skal hele tiden have vand. 14. Jeg har brugt ansigtsmasker mere end jeg har brugt makeup. 15. Neglelak er et must, selvom jeg bare er herhjemme… 16. Jeg har set One Direction filmen  – ja det har jeg altså og nej jeg synes ikke den er dårlig, hehe. Nu ved jeg hvad de hedder og at de har været med i x-factor og alt muligt fan-girl agtigt – slet ikke spild af tid 17. Jeg hulahopper så snart jeg ser film eller serier. 18. Jeg har nørdet Dybvaaaaad. 19. En klassiker som de fleste af os nok bruger er Facebook, det bliver viiiirkelig kedeligt i længden. 20. Sidst men ikke mindst: DEN HER LISTE. Hvis ikke det er en overspringshandling at skrive en liste om sine overspringshandlinger, så ved jeg ikke hvad det er.

Hvis i selv skriver SRP, så rigtig meget held og lykke. Jeg vil bruge resten af aftenen på nogle af de ovenstående ting og forsøge at være mere produktiv i morgen :-) Kys Nanna
Bloglovin

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

5 kommentarer

 • Held og lykke med det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hahaha! Er så meget med dig!

  Held og lykke, og vi-skal-nok-klare-den knus og kys fra Beks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie S

  Jeg kender det alt for godt… Faktisk er dette en overspringshandling fra min side, sidder og skriver DHO :(((
  Men rigtig meget held og lykke med din SRP, kan næsten ikke vente til det blive min tur ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amira

  Nu er det godt nok et par år siden jeg skrev SRP men kan da også tydelig huske hvor dybt fascinerende det pludseligt var at gøre badeværelset rent, og hvor ofte jeg skulle hente vand, snacks eller tisse.

  Ja, ja, gode tider… ;)

  Held og lykke med opgaven!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Beauty Wishes