Keune So Pure Maroccan Argan Oil

Den skønneste jul

Hej. Jeg håber, at i alle sammen har haft en fantastisk juleaften med jeres nærmeste. Min juleaften har været fantastisk hyggelig i det bedste selskab, med god mad og fantastiske julegaver. Mine små tvilling-kusiner på 2 år og min lille fætter på 1 år er de dejligste små basser, så jeg eeeelsker at være sammen med dem og hygge. Min lillebror og jeg har været hos dem siden d. 23., så vi har fået leget og hygget en masse. Udover det dejlige selskab fik jeg også de skønneste gaver, nedenfor kan i se et udsnit af dem :)

 photo DSC09255.jpg

 photo DSC09260.jpg

 photo DSC09258.jpg

Nu er det nytårsaften som venter. Er i klar til det? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keune So Pure Maroccan Argan Oil