Skønhedsfavoritter november

I går: makeup & hår

Hej læsere. I går var der julefest på skolen, så der var dømt bytur, sprut og fest i skønt selskab! Jeg formåede at sove til kl. 17:30 i, hvilket jeg stadig ikke forstår kunne lade sig gøre. Jeg har spildt en hel dag.. men har så heller ingen tømmermænd ;-)

 photo IMG_3371.jpg

 photo IMG_3373.jpg

Jeg havde lavet krøller med mit fladjern og lagt et gyldent smokey eye med min nye palette fra The Body Shop. Krøllerne med fladjernet holder vildt godt, jeg havde dem endnu, da jeg vågnede!

 photo IMG_3381.jpg

 photo IMG_3377.jpg

 photo IMG_3379.jpg

 photo IMG_3380.jpg

Så er grænsen for selfies vist også nået!! Mine søde veninder, Pernille (orange hår) og Rikke er også lige kommet med. Håber i har haft en mere indholdsrig dag end mig. Tror jeg vil lave noget dip og spise nogle chips med det nu. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter november