Selvlysende negle, SPR og julehygge | Insta lately

Keune So Pure Maroccan Argan Oil

Hej smukke læsere. I dag skal det handle hårolie, en rigtig lækker en af slagsen. Den er fra mærket Keune og hvor er den skøn. For det første dufter den himmelsk af grøn te! Derudover er den ikke for tyk, så den er let at sprede ud i håret – både tørt og fugtigt hår. Den giver masser af fugt og næring, så mit hår føles skønt efter brug. Derudover gør den mit hår mindre kruset, hvilket er en af de væsentligste grunde til, at jeg er så stor fan af hårolie. Denne hårolie har et ekstra plus – et UV-filter – hvilket betyder at den er varmebeskyttende.

 photo DSC09250.jpg

 photo DSC09245.jpg

 photo DSC09244.jpg

Da olien hverken indeholder parfume eller farve, kan den også bruges på huden, det har jeg godt nok ikke lige kastet mig ud i, men måske jeg burde kaste mig ud i det. Jeg er stor fan af kropsolier, så hvorfor ikke? Olien forhandles på smarthair.dk til 152 kr. + porto – køb den lige HER. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvlysende negle, SPR og julehygge | Insta lately