Sneak peak: Gillette Venus Sugarberry

Brunch, bytur og tømmerbasser

Hej dejlige læsere. Den her weekend er fløjet af sted! Den startede stille og roligt ud med en aften på sofaen om fredagen. Jeg forsøgte at lave ombrenegle for første gang. De blev ikke perfekte, så jeg må lige øve mig lidt. Lørdag fejrede jeg min lillebrors fødselsdag sammen med familien til en omgang lækker brunch. Om aftenen smuttede jeg til en venindes 18 års. Det var en super sjov aften i fantastisk selskab. Den endte med lidt flere drinks end planlagt, hvilket jeg har måtte betale for i dag.. Men med lidt frisk luft, en lang gåtur med min søde hund og The Hangover part II fik jeg det bedre! Det var en sjov aften og en super hyggelig weekend.

 photo IMG_4018.jpg

 photo IMG_4006.jpg

 photo IMG_4021.jpg

 photo IMG_4034.jpg

 photo IMG_4035.jpg

 photo IMG_4046.jpg

 photo IMG_4042.jpg

 photo IMG_4047.jpg

 photo IMG_4038.jpg

 photo IMG_4036.jpg

Jeg håber i har haft en dejlig weekend! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak: Gillette Venus Sugarberry