Matas neglelakfjernere

Comwell Spalosophy

 photo DSC09044.jpg

Hej søde læsere. Jeg har omtalt et par produkter fra Comwells Spalosophy serie før, men nu synes jeg det er på tide, at i høre om alle de produkterne fra serien jeg har. Jeg er meget tilfreds og glad for dem alle sammen og bruger dem flittigt! Alle produkterne i serien dufter dejligt rent og består af hvis hibiscus og økologisk avocado-olie.

 photo DSC09065.jpg

 photo DSC09066.jpg

Cleansing Face and Body Foam i kombination med Moistrurizing Face Cream bruger jeg til at rense og fugte mit ansigt morgen og aften. Jeg er vild med den beroligende rene duft. Skummen er super effektiv til at rense huden og fjerne makeup. Ansigtscremen er super fugtgivende og let at smøre ind i huden uden at fedte en hel masse.

 photo DSC09060.jpg

Body olien har jeg omtalt i mine favoritter helt tilbage i november, så den har jeg været stor fan af længe. Den tørre super let ind i huden og fugtgiver. Super dejlig og let måde at fugte og forkæle kroppen.

 photo DSC09056.jpg

 photo DSC09058.jpg

Disse lyserøde saltkorn fra Foot Bath Salten er ligeså velduftende som resten af serien. Det er dejligt afslappende med et fodbad engang imellem og saltkornene er fugtgivende og rensende.

 photo DSC09062.jpg

Salt body scrubben er den mest effektive eksfoliering jeg har prøvet. Den er meget grov og kan være lidt for voldsom, hvis man bruger for stor en stor mængde. Men bruger man en lille smule og massere huden forsigtigt er den helt perfekt og efterlader huden dejlig blød.

Hånd- og fodcremen har jeg ikke brugt en hel masse, da jeg generelt ikke har brugt hånd- og fodcreme på det seneste. De få gange jeg har brugt dem, har de dog gjort deres job til topkarakter!

Lige nu og frem til på lørdag er serien på tilbud i Matas, så nu kan i få skønne produkter til billige penge. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas neglelakfjernere