Afsluttet: Vind 3 x Sally Hansen Complete Salon Manicure

Depend Gellack Forår/Sommer 2014

 photo GellackInsta2.jpg  photo GellackInsta1.jpg

 photo DSC09770.jpg

Endelig er jeg helt klar til at dele Depends Gellack Forår/Sommer 2014 kollektion med jer. Jeg er så imponeret over de mange smukke farver. I forvejen er jeg meget glad for Depends Gellack, som helt kort er neglelak, som hærdes vha. LED-lampen, som følger med det obligatoriske startkit. Resultatet er en holdbar og smuk manicure uden tørretid, som forstærker neglene. I kan læse meget mere om præcis, hvordan man lægger manicuren, hvad startkittet indeholder osv. i mit tidligere blogindlæg “Depend GelLack – holdbar manicure uden tørretid!”

 photo DSC09774.jpg

 photo DSC09769.jpg

Kollektionen består af 20 smukke farver – primært lyserøde, lilla, blå og grønne lakker. De fleste er matte, 6 af dem har blandet store og små glitterstykker i og 3 af dem har helt fint glitter i. Jeg har indtil videre kun prøvet 2 af de nye farver: “Candy Floss” og “Turquoise Glitter”, som begge er vanvittigt smukke! Dem kan i se i toppen af dette indlæg.

Nedenfor kan i se alle lakkerne sorteret efter farve og formel. Længere neden kan i også se swatches af alle lakkerne.

Grønne:
 photo DSC09775.jpg

Blå:
 photo DSC09778.jpg

Lyserøde:
 photo DSC09788.jpg

Lilla:
 photo DSC09783.jpg

Diverse:
 photo DSC09793.jpg

Multiglitter neglelakkerne samlet:
 photo DSC09797.jpg

Fint glitter neglelakkerne samlet:
 photo DSC09804.jpg

Nogle af farverne ser en smule anderledes ud på etiketten i forhold til lakken indeni, derfor kan i nedenfor se swatches af alle lakkerne. Alle farverne ser ud som de gør i virkeligheden på billederne, bortset fra “Pink Candy”, som er langt mere neon-pink i virkeligheden, men af en eller anden grund kan mit kamera ikke fange den farve.

 photo DSC09761.jpg

 photo DSC09760.jpg

 photo DSC09766.jpg

 photo DSC09752.jpg

Kollektionen kommer i butikkerne i uge 9 (i dag) og neglelakkerne forhandles til 79 kr. pr. stk. Det obligatoriske startkit koster stadigvæk 385 kr. Jeg er stor fan denne form for neglelak! Jeg elsker holdbarheden på ca. 2 uger, så stærke mine negle bliver og at der ingen tørretid er :-) De nye farver er så smukke alle sammen! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Nanna.
  De farver er så smukke! Fandt sin blog da jeg søgte på de nye farver. Og er så forelsket i sapphire glitter og turquoise glitter. <3 Men jeg har nu været i 4 Matas butikker, salling og magasin og ingen havde de to farver eller overhovedet set dem.. :( Ved du hvor de kan købes? Kan kun finde dem på svenske hjemmesider..
  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt Petersen

  Hej Anne.
  Hvis du ikke har hørt det så er det blevet taget af markedet på grund af at der er en del i Sverige som har fået allergi.
  Jeg har selv brugt det siden februar 2013 og har været fantastisk glad for det. Men bliver desværre jo nok nød til at stoppe. Da jeg ikke vil risikere selv at få allergi.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsluttet: Vind 3 x Sally Hansen Complete Salon Manicure