Depend Gellack Forår/Sommer 2014

Forkæl din hud med ansigtsmasker fra Matas

Hej læsere. Her kommer et praktisk indlæg om, hvordan i kan forkæle jeres hud lidt ekstra og holde den fin og velplejet. Mange af jer bruger nok masker i ny og næ og nyder at give huden lidt ekstra pleje. Masker er en let og praktisk måde at holde huden sund, frisk og blød. Man kan aktivt gribe ind og hjælpen huden, lige der hvor man oplever et problem. Masker behøves slet ikke at være dyre for at være effektive. Matas har et bredt maske-sortiment og alle maskerne nedenfor forhandles til blot 54,95 kr./stk.

 photo DSC09024.jpg

Jeg har kombineret hud og specielt min t-zone driller mig, da den kan være fedtet og uren i perioder og tør og sart i andre. Af samme grund har jeg brug for forskellige masker i forskellige perioder!

 photo DSC09034.jpg

Fugt masken kan mange af jer nok relatere til, specielt her i vinter-tiden har den været nyttig. Jeg tror, at langt de fleste af os har godt af en fugt maske i ny og næ. Den giver nyt liv til huden. Masken er hurtig og let at bruge. Man fordeler blot masken i et tykt lag og efter 5 minutter fjernes det overskydende af masken med en vatrondel.

 photo DSC09033.jpg

Rense masken kan også bruges af alle. Den renser huden ved at fjerne overskydende fedt og urenheder. Desuden sammentrækker, beskytter og stimulere den huden. Masken er altså et hurtigt boost, som efterlader huden frisk og kølet. Den påføres i et tyndt lag. Den stivner efter 10 minutter, hvorefter dan vaskes bort med lunken vand.

 photo DSC09039.jpg

 Peel-off masken til uren hud bruger jeg i t-zonen, primært omkring næsen. Den er god til at absorbere urenheder. Efter brug er min hud mindre fedtet, ren og blød. Jeg peeler huden, før jeg bruger denne maske for at åbne porrerne. Jeg påfører masken i t-zonen og lader den sidde i 10 minutter, hvorefter jeg forsigtigt trækker den af og efterfølgende vasker huden. Denne maske findes også i varianten alle hudtyper.

 photo DSC09038.jpg   photo DSC09035.jpg

Dybderensende maske til uren hud og normal/kombineret hud bruger jeg også primært i t-zonen. Disse to maskers effekt er meget ens på min hud. Masken til uren hud er en smule kraftigere og nedsætter fedt-produktionen i højere grad end den anden, hvilket er en fordel på og omkring min næse, men i hele ansigtet foretrækker jeg masken til normal/kombineret hud, da den er mindre udtørrende og min hud jo reelt ikke defineres som værende uren. Begge disse masker skal sidde i 3-5 minutter og herefter vaskes af med lunken vand.

 photo DSC09036.jpg

Granatæble skrubbemasken er henvendt til kvinder i alderen 40+, så jeg har foræret den til min mor, dog har jeg selv prøvet den nogle gange. Jeg er vild med at peeling-kornene er så små, det gør den super behagelig og meget mild. Den dufter desuden dejligt og forkæler virkelig huden. Jeg er fan, selvom jeg ikke er i målgruppen.

Jeg håber i fik øjnene op for, hvordan masker kan tilføre ekstra pleje og forkæle jeres hud. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

 • Amy

  Et sidespring fra indlægget…
  Men, jeg bruger primært kun pudder på min hud til hverdag. Min næse har dog desværre en tendens, til at blive meget skinnende efter et par timer.. Har du evt. nogle tips?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amy!
   Jeg har det samme problem! Mit tip er at bruge Blotting Paper, som er små papirer, man dupper på huden hvor den skinner. Papiret suger olien og huden matteres med det sammen. Det er super smart og let at bruge! Du kan bl.a. købe dem fra e.l.f eller Sephora :D
   Kys Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Gellack Forår/Sommer 2014