Nail Polish Storage

Januar skønhedsfavoritter

 photo DSC09628.jpg

Hej læsere. I januar har både hud og hår haft brug for lidt ekstra kærlighed og omsorg.Til håret har jeg brugt 3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment fra Aussie – den giver massere af fugt og som en ekstra bonus dufter den himmelsk. I ansigtet har jeg brugt Comwells Spa*Losophy cleansing face & body foam, den er mild men effektiv mod huden, da det er en skum og så er det dejlig let at bruge. Fugt masken fra Matas har også været en redningsmand i denne måned. Den virker helt fantastisk og så er den hurtig at bruge – man smøre et tykt lag på huden og tørre blot det resterende produkt af efter 5 minutter! Jeg har brugt en meget fin pudder men kun i T-zonen for ikke at udtørre huden mere end højst nødvendigt, den er fra LOOK BEAUTY og hedder Stay-Put Powder Translucent. Den ligger fint og jævn, og da den er farveløs, skal den ikke matches med foundation. Da jeg er meget vinter-bleg, er jeg blevet vild med at putte lidt bronzer-glød på kindbenene, e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder gør det godt. I byen har jeg brugt Estée Lauders Pure Color Liquid Eyeline Duo (den sorte), det er en let måde at få øjnene i fokus og så giver den sorte liner også effekten af fyldigere vipper. På neglene har jeg brugt KIKOs Sugar Mat nr. 644, i kan se et indlæg med den HER!

 photo DSC09637.jpg

 photo DSC09631.jpg

 photo DSC09635.jpg

Hvilke produkter var jeres favoritter i januar? Kys Nanna

 DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail Polish Storage