Forkæl din hud med ansigtsmasker fra Matas

Tekstur neglelak fra Depend: Rough Sweet Nailpolish

Hej søde læsere. Depend har udover den smukke Gellack kollektion også en limited edition kollektion af rough sweet neglelakker ude her til forår. Neglelakkerne giver tekstur på neglene. OPI kalder det “liquid sand”, KIKO kalder det “Sugar Mat”, China Glaze kalder det “Texture” – kært barn har mange navne!

 photo DSC09720.jpg

 photo DSC09722-001.jpg

 photo Pinkheadset.jpg

 photo DSC09641.jpg

 photo DSC09642.jpg

 photo DSC09810.jpg

Kollektionen består af fine sommer pasteller, som alle passer perfekt til forår. Jeg har indtil videre prøvet den hvide (nr. 2093) og den fersken farvede med store glitter stykker (nr. 2092). Jeg er meget imponeret over dem, de er virkelig smukke og feminine. Hvis du bruger dem uden top coat bliver neglene matte med glitter og struktur, hvilket jeg foretrækker, da dette er mest unikt. Hvis du bruger top coat skinner de naturligvis og har lidt mindre struktur. Alle neglelakker forhandles i butikkerne fra uge 9-10 og koster 39 kr./stk.

 photo DSC09809.jpg

 photo DSC09817.jpg

 photo DSC09818.jpg

God weekend til jer alle sammen! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl din hud med ansigtsmasker fra Matas