Blødt og sundt hår med Matrix Biolage Smoothproof

Ciaté Dolls House Collection

 photo DSC09825.jpg

Da dette feminine pastelfarvede “dukkehus” landede i min postkasse, var det som at modtage en lille bid forår. Det fine sæt består af 5 mini neglelakker (5ml) i de smukkeste pastelfarver – lys lilla (poppet), cremefarvet (doll face), hvid (paper doll), mint grøn (sweet pea) og mild koral (baby doll).

 photo DSC09832.jpg

 photo DSC09840.jpg

Alle neglelakkerne tørre med en smuk mat porcelænseffekt, som understreger de blide pasteller og skaber en unik effekt. Alle neglelakkerne dækker perfekt efter bare to lag og tørre hurtigt. Det er en smule svære at lægge disse neglelakker jævnt, men øvelse gør mester, og både effekten og farverne gør helt klart arbejdet det værd ;-)

 photo DSC09855.jpg

 photo DSC09850.jpg

 photo DSC09841.jpg

 photo DSC09842.jpg

 photo DSC09858.jpg

 Sættet forhandles til 195 kr. i bl.a. Magasin, Salling og Sephora. Desuden lanceres de fine porcelæns neglelakker også i stor størrelse, dog ikke “paper doll” (den hvide), til 95 kr. pr. stk. Så hvis du har en favorit, kan du få fingrene i den alene. Jeg kan forestille mig, at mange af jer er ligeså forelsket, som jeg er? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Åhh fine lakker! Ciaté har altid de sødeste indpakninger :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ciate er bare så lækkert et mærke, har selv en lille webshop hvor vi sælger Ciates smukke lakker – de findes i så mange flotte farver.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt og sundt hår med Matrix Biolage Smoothproof