NIVEA 28 Day Challenge

La Roche-Posay Silicium nail polish

Hej søde læsere. La Roche-Posay, som er mest kendt for deres hudplejeprodukter og makeup til sensitiv hud, laver også neglelakker til sensitive negle og personer med allergi. Jeg har fået tilsendt 4 fine forårs-/sommerfarver til test. Jeg er helt forelsket i den fine enkle indpakning og alle farverne er så smukke! Alle lakkerne er uden parfume, kolofonium, toulen og formaldehyd. Der er 15 forskellige farver i serien og prisen pr. stk. er 99 kr.

 photo DSC09977.jpg

 photo DSC09978.jpg

Den lyserøde med navnet “Rose” skiller sig ud fra de andre lakker, da den er gennemsigtig i farven og er perfekt til et meget naturligt neglelook. De andre farver er fuldt dækkende.

 photo DSC09975.jpg

 photo DSC09969.jpg

 photo DSC09971.jpg

 photo DSC09974.jpg

Til manicuren ovenfor har jeg brugt farven “Rose Vif” på hele neglen og de andre farver til prikkerne. Prikkerne har jeg lavet med dotting pens fra webe.dk – dem kommer der mere om på et andet tidspunkt ;-) Jeg ved godt, at manicuren ikke er i den bedste stand, men de havde været igennem en travl vagt på jobbet! I dag står det endnu værre til med dem, efter en bytur i går… Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIVEA 28 Day Challenge