Nails for spring: Sally Hansen Complete Salon Manicure

NIVEA 28 Day Challenge

 photo DSC09731.jpg

 photo DSC09725.jpg

Lyder en enkel, mild og prisvenlig hudplejeserie ikke som en drøm? Lige netop denne drøm har NIVEA opfyldt, med en hudplejeserie til sensitiv hud, hvilket 49% af danske kvinder har. Serien hedder NIVEA Daily Essentiels Sensitiv og består af en dagcreme, natcreme, rensevand og rensemælk. Om morgenen renser man huden med rensevandet på en vatrondel og påfører derefter dagcremen. Om aftenen fjerner man makeup og renser huden med rensemælken og vasker herefter ansigtet og påfører til slut natcreme. Som i kan se, er serien enkel og hurtig at bruge, hvilket er et STORT plus i min bog!

 photo DSC09740.jpg

 photo DSC09742.jpg

 photo DSC09748-001.jpg

NIVEA 28 Day Challenge er en hudplejeplan, som forbedre din hud og reducerer tegn på sensitiv hud (rødme, stramhed og tørhed) på 28 dage – hvis ikke får du pengene tilbage! Du kan teste, om din hud er sensitiv lige HER, og se om produkterne er noget for din hud. Min hud blev testet til at passe til produkterne, og de seneste 28 dage har jeg testet serien, efter jeg fik den tilsendt. Jeg kan ikke andet end i det store hele at rose serien, for min hud har været gennemfugtet, sund og frisk. Jeg er glad for, hvor hurtigt det er at rense huden om morgenen, når jeg er typen, som altid har travlt her. Man får virkelig renset i dybden om aftenen og rammer hovedpuden med god samvittighed om aftenen og gennemfugtet hud om morgenen. Mit eneste en smule negativ holdning til serien er dagcremens konsistens; den fugter og beskytter huden, som den skal, men jeg synes, at den er en smule længe om at trænge ind i huden – den skal masseres ind i huden i længere tid end de fleste dagcremer. Dette er en lille ting, men når jeg stresser rundt om morgenen, har jeg bidt mærke i det!

 photo DSC09746.jpg

 photo DSC09745.jpg

Hudplejeserien forhandles i Matas og diverse supermarkeder. Rensevandet forhandles til 59,95,-, dagcremen forhandles til 89,95,-, rensemælken forhandles til 59,95,- og natcremen forhandles til 89,95,-.

God aften herfra! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Marlene Høj

    Overvejer om jeg skal prøve serien næste gang, der skal købes ind. Den er jo billig ift. så mange andre mærker :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Dufter produkterne af noget, eller er de bare neutrale i duften? Overvejer det lidt, men jeg kan virkelig ikke med parfumerede cremer og andre hudpleje-produkter – det er det værste!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails for spring: Sally Hansen Complete Salon Manicure