Forår, kaffe, negle og pasta | Insta lately

Polish wishes

Hej smukke læsere. Det virker nok ret dumt, at jeg går og drømmer om flere neglelakker, da jeg har ret mange i forvejen, men jeg er voldsomt afhængig og i mine øjne kan man ikke få nok ;-)

Nedenfor kan i se hvilke neglelakker og tendenser jeg går og savler over for tiden! Jeg er helt tosset med multiglitter neglelakker (små og store glitter stykker i samme lak), liquid sand neglelakker (tekstur neglelakker) og thermal polish (neglelak som ændre farve alt efter temperaturen).

Multiglitter neglelakker:

Ciaté Antique Brooch

 photo PW4.jpg

Jeg faldt over den her multiglitter neglelak for nylig og blev forelsket ved første øjekast. Lakken er rosegold og består af både store og små glitter stykker. Den er så fin og feminin! Ciatés lakker er super gode, så jeg vil da skyde på, at den her også er god.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – Mermaids’ Tale

 photo PW3.png

For tiden tester jeg Sally Hansen Complete Salon Manicure, og jeg er indtil videre meget imponeret, så dem kommer i snart til at høre mere til. Da jeg lige skulle se farveudvalget, faldt jeg over en multiglitter – lakken med navnet Mermaids’ Tale! Det er den smukkeste glitterlak med blå og grønne store glitterstykker i – need I say more?

Essie Luxeeffects

 photo PW5.jpg

Jeg ejer faktisk ikke en eneste Essie neglelak, så jeg har en voksende lyst til at prøve dem – både de helt almindelig lakker, men også den søde luxeeffects kollektion, som består af nogle super søde glitter-top coat lakker! Her kan jeg ikke omtale kvaliteten, da jeg aldrig har prøvet nogle af lakkerne.

Liquid sand/Pixie dust

OPI Liquid Sand

 photo PW6.jpg

Jeg har omtalt OPI Liquid Sand her på bloggen før. Jeg har kun to lakker af den slags og hvor er de smukke! Det er så fin en effekt, og man kan da ikke få for mange af dem? Jeg drømmer specielt om: Solitaire, Make Him Mine, Pussy Galore, Tiffany Case, Honey Rider, Alcatraz Rocks… jeg kunne faktisk blive ved..

Zoya Magical Pixie Dust

 photo PW7.jpg

Zoya, som jeg ligesom Essie heller aldrig har prøvet, har lavet den smukkeste tekstur kollektion, med navnet Magical Pixie Dust! Kollektionen består af tre fantastiske farver med tekstur og multiglitter – bedre bliver det vist ikke ;-) Desuden har Zoya også en masse andre Pixie Dust lakker i fine farver, som jeg heller ikke ville have noget imod at prøve! Her kan jeg ikke omtale kvaliteten, da jeg aldrig har prøvet nogle af lakkerne.

Thermal polish

 photo PW8.jpg

Til sidst vil jeg nævne thermal polishes. Her er det mere konceptet, end enkelte lakker jeg vil omtale. Hvis ikke i allerede kender til thermal polishes, er det neglelakker som skifter farve alt efter temperaturen. Det er primært folk, som selv laver og sælger neglelakker, som sælger disse, så det er nok ebay, etsy, el. lign sider i skal hoppe på, for at få fingre i disse lakker. Jeg synes, idéen er så sjov og anderledes! Jeg har ikke selv nogle endnu, men derfor skal i da ikke snydes for at høre om konceptet.

Jeg håber at i blev inspireret! Jeg vil skynde mig at printe min aflevering til i morgen og så hoppe i seng – godnat. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Cecilie

    Hey nannas, jeg har altså den der mermaids tail, og den er flot efter 5 lag og tørre aldrig, for det er en jelly. Tror ikke engang seche kan redde den ;-) btw sig lige til hvis du skal have en thermal med næste gang mig og amsosexy bestiller

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, kaffe, negle og pasta | Insta lately