Polish crushes I Tumblr

Skønhedsfavoritter marts 2014

 photo DSC09992.jpg

Hej smukke læsere. Jeg håber i nyder weekenden – og det skønne vejr. Her kan i se hvilke produkter, jeg har elsket mest i marts måned!

 photo DSC09989.jpg

 photo DSC09985.jpg

 photo DSC09998.jpg

 photo DSC09997.jpg

 photo DSC00005.jpg

 photo DSC09993.jpg

 photo DSC00002.jpg

 photo DSC09982.jpg

Produkterne er: 1. Gillette/Olay Satin Care Sensitive Shave Gel, som gør barbering til en leg. 2. Sally Hansen Salon Manicure Base Coat, som beskytter neglene mod misfarvning og udtørring. 3. Seche Vite, som er min yndlings top coat i hele verden – den er hurtig tørrende og giver MEGA meget glans. 4. La Roche-Posay Silicium nail polish i farven Rose Vif, som er en smuk rødlig rosenfarve. 5. Nivea Sensitive Night Cream, som gennemfugter og blødgør huden over natten. 6. Sephora Upside Down Mascara, som har to forskellige børster. Sammen giver de en masse volume og hver for sig giver de længde og adskiller vipperne. 7. MUFE HD Pressed Powder og HD Blush, som giver mat hud og friske kinder. 8. Sephora Long Lasting brow pencil i farven 02 medium, som markerer og optegner mine bryn, på en smuk naturlig måde. 9. Sí parfume fra Giorgio Armani, som af en eller anden grund bare dufter af lykke! 10. Dotting Pens fra Webe.dk, som er perfekte til nail art.

Rigtig god weekend til jer alle. Hvis i har nogle favoritprodukter, som er hver at dele, så skriv dem endelig i en kommentar! Kys Nanna

5 kommentarer

 • Kristina Nielsen

  Hej Nanna!
  Jeg tænkte på, om du ikke snart vil lave et indlæg, hvor du viser hvordan man laver de der negle, hvor der er to farver, som nærmest blendes ind i hinanden? Det kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig at lære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristina, det vil jeg meget gerne! Jeg er ikke super god til det endnu, men jeg kan vise jer det så godt jeg kan :-) XX

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej nanna:)
  hvad er de der Kuglepens- agtige ting på billede nr. 1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg mente billede nr. 2 :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polish crushes I Tumblr