Polish wishes

Summer feeling

Lige nu er der ikke noget jeg ser mere frem til end sol, sommer, studenterhue, bikinier, strand og lange lune aftener! Jeg skal til Alanya med tre skønne veninder til sommer, det bliver fantaaastisk. Jeg er sikker på, at det bliver en helt fantastisk ferie i det skønneste selskab – en perfekt afslutning på 3 gode gymnasieår!

Jeg skriver DIO (det internationale område) herhjemme lige nu og har oveni det fået en dejlig omgang ondt i hals og hoved og forkølelse, for hvad der føles som den 20. gang i år. Det var planen, at jeg ville blogge og lave i en masse praktiske ting i går aftes, men jeg gik ud som et lys allerede kl. 19 og vågnede først kl 9 i dag. Jeg må hellere se at begynde at skrive opgave og forhåbentlig få det bedre, da jeg går en weekend med arbejde i møde. Nogle dage er det ok, at have lidt ondt af sig selv ;-) Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polish wishes