Medina x Gosh - Behind the scenes

Aussie Miracle Recharge Leave-In Conditioner

 photo DSC00254_zps76435bfd.jpg

 photo DSC00263_zps33c78f0b.jpg

 photo DSC00253_zps0fe43e4b.jpg

 photo DSC00248_zps467ff6d8.jpg

 photo DSC00245_zpsfc3c1f20.jpg

Hej søde læsere. I dag skal det handle om et super anvendeligt og effektivt produkt! Jeg har været så heldig, at modtage 2 forskellige varianter af Aussies Miracle Recharge Leave-in Conditioner, så her kan i læse en lille anmeldelse af de to sprays :-)

De to Miracle Recharge varianter jeg har modtager er: Moisture og Frizz Remedy. Begge varianter har den samme skønne Aussie-duft, som de andre produkter fra Aussie, jeg har prøvet! Jeg kan ikke helt forklare, hvordan de dufter, men det er en meget behagelig, afslappende og luksuriøs duft. Produktet kan sprayes i både tørt og vådt hår, hvilket gør det muligt at bruge sprayen når man er on-the-go. Begge sprays får håret til at se sundere og friskere ud. Moisture varianten er specielt fugtgivende, mens Frizz Remedy er ekspert i at mindske krus. Udover at opløfte og pifte hårets udseende op, tilføjer produktet også et velduftende boost, som bliver siddende i håret. Sprayen er dejligt let i håret og kan bruges flere gange om dagen uden at gøre håret tungt eller fedtet. Personligt har jeg langt hår og til tider ret kruset hår, så produktet er et perfekt quick-fix.

Udover de to ovenfor omtalte varianter findes der også varianterne: Aussome Volume, Colour Mate, Luscious Long, Miracle Shine, Take the Heat og Hair Insurance. 250 ml. forhandles til 119 kr. i Matas-butikker og Magasin.

Rigtig god søndag derude! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Johng522

    When I originally commented I clicked the Notify me when new comments are added checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails using the same comment. Is there any way you may take away me from that service? Thanks! dkddddagckdb

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johna478

    hi!,I love your writing so much! share we communicate more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to resolve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to peer you. deddadgagedg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medina x Gosh - Behind the scenes