Body care favourites - April 2014

batiste Dry Shampoo

 photo DSC00269.jpg

 photo DSC00275.jpg

 photo DSC00272.jpg

 photo DSC00277.jpg

 photo DSC00280.jpg

 photo DSC00283.jpg

Hej søde læsere. Vi kender nok alle sammen til at springe en hårvask over og med den rette tør shampoo er det intet problem! Jeg har været så heldig at få to stk. batiste Dry Shampoos tilsendt til test, så nu kan i læse dommen. Som i kan se på billederne ovenfor er det to forskellige varianter jeg har modtager: den originale hvide tør shampoo med cherry duft og en farvet dry shampoo i farven medium & brunette. Det basale job, at får håret til at se nyvasket ud, gør de begge helt formidabelt. Desuden er begge varianter også super gode til at skabe volume og give tekstur. Jeg bruger dem begge som stylingprodukt mere end for at skippe en hårvask – jeg er helt vild med den fylde og afstivning, som begge varianter efterlader!!

Overraskende nok (også for mig selv) foretrækker jeg batiste Cherry fremfor batiste Medium & brunette. Jeg havde helt klart forventet, at jeg ville fortrække den med farve, da den umiddelbart vil være mindre synlig i mit hår, men sådan gik det ikke! Godt nok toner den farvede tør shampoo let ind i håret og er super lækker at bruge, men den originale hvide tørshampoo med cherry-duft dufter himmelsk og den hvide farve er simpelthen så super let at tone ind i håret at den “vinder”, da den dufter langt bedre end den til farvet hår. Jeg er en sucker for hårprodukter der dufter dejligt! Hvis du farver hår og vil dække lidt udvoksninger, er de farvede helt perfekte til lige at dække det værste.

De originale (hvide) dry shampoos forhandles til 69 kr og dem med farve (blond, brunette, deep brown) forhandles til 79 kr. i udvalgte Matas butikker. Du kan også finde dem på lookperfect.dk, her forhandles de desuden en anelse billigere ;-)
Hvis i ikke allerede er flittige brugere af tør shampoo, kan jeg varmt anbefale det! Det er virkelig en saviour, som kan redde langt de fleste dårlige hårdage og give ekstra fylde og tekstur any day. Kys Nanna

—–

Translation: Lately I have been testing these dry shampoos from bastiste. They are amazing – not only to they make it possible to skip a hair wash they create volume and texture too. The cherry scented one is my favourite, even though the colored one is easier to blend in with my haircolor. I am a sucker for scented hair products. Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body care favourites - April 2014