Aussie Miracle Recharge Leave-In Conditioner

Body care favourites – April 2014

 photo DSC00322.jpg

 photo DSC00318.jpg

Fra venstre til højre: Dove Go Fresh nourishing lotion with pomegranate and lemon verbena – Nivea In-Shower Body Milk – Sephora Peony Smoothing Body Scrub – Matas Granatæble Bodyoil – Comwell Spa*losophy hand cream – Dove Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant with pomegranate and lemon verbena.

 photo DSC00326.jpg

 photo DSC00330.jpg

 photo DSC00314.jpg

 photo DSC00317.jpg

Hej smukke læsere. Som i kan, se har jeg lige disket op med en række kropspleje-produkter ovenfor. Produkterne er nogle jeg er specielt glade for og bruger lystigt lige for tiden.

Jeg bruger en del forskellige former for fugtgivende pleje på kroppen. Lotionen fra Dove har den skønneste friske duft (det samme gælder deodoranten i samme serie) og en lækker let konsistens. Kropsolien fra Matas dufter himmelsk og gennemfugter virkelig huden, af en olie at være trænger den desuden hurtigt ind i huden. Generelt er olien bare helt fantastisk! Den er forresten på tilbud i denne uge i Matas til kun 50 kr, så hvis i har lyst kan i også forelske jer i den ;-). Nivea In-shower body lotionen er så super praktisk og hurtig. Hvis jeg ved, at ikke har tid til at fugte huden, når jeg kommer ud af badet, klarer jeg det bare hurtigt med denne inde i badet. Super smart og virkelig let! I badet bruger jeg også den skrig-pink body scrub fra Sephora som udover at dufte super dejligt også efterlader huden blød og frisk.

Del endelig jeres favoritter i kommentarerne! Kys Nanna

——

Translation: These are the body care products I absolutely love at the moment! To moisturize my body I use a few different products: Lotion, oil and in-shower body lotion. The lotion smells amazing, the oil i super moisturizing and smells amazing too and the in-shower body lotion is super quick to use! Feel free to leave your body care favourites in the comments :-) Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie Miracle Recharge Leave-In Conditioner