TV-serie anbefaling: Scandal

Matrix Biolage HydraSource – fugtgivende hårpleje

 photo DSC00284.jpg

 photo DSC00289.jpg

 photo DSC00303.jpg

 photo DSC00304.jpg

Hej læsere. Her kommer en lille anmeldelse af hårplejeserien HydraSource fra Matrix Biolage. Tilbage i starten af marts anmeldte jeg Smoothproof hårplejeserien fra Matrix Biolage, som jeg var rigtig glad for, den anmeldelse kan du læse HER.  Siden den anmeldelse har jeg så testet HydraSource serien af samme mærke. Denne serie har til formål at øge hårets fugtindhold, så den er helt perfekt til dig med tørt og beskadiget hår eller hvis du som mig bare godt kunne bruge lidt ekstra fugt til håret.

Serien består af fire produkter: Shampoo (149 kr), Conditioner (149 kr), Maske (159 kr) og Hydra Seal (159 kr). Alle produkterne er bygget op omkring Aloe Vera plantens fugtbevarende egenskaber. Indpakningen er super fin – primært hvid med lilla detaljer. Alle produkternes indpakning er super brugbare, lige bortset fra conditioneren, som er en smule svær at trygge ud, da conditioneren er meget tyk (hvilket jo er skønt for håret!).

Alt i alt er jeg super tilfreds med serien. Shampooen renser i dybden, conditioneren er dejlig tyk og giver en masse fugt, som bliver i håret og blødgører, masken er som en intens conditioner, der giver ekstra meget fugt. Leave-in sprayen bruges i fugtigt hår, den er silke let og tilføre udover fugt, glans, blødhed og minimere krus.

Hvis du drømmer om mere fugt til dit hår, vil jeg helt bestemt anbefale serien! Produkterne virker, priserne er overkommelige og indpakningen er super fin :-) Hvis jeg personligt skal vælge mellem HydraSource og SmoothProof  serien, vil jeg vælge Smoothproof, da mit tykke hår har mere brug for krus-kontrol end fugt og desuden er jeg helt tosset med den måde som SmoothProof serien letter mit hår og glatter det ud. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV-serie anbefaling: Scandal