Matrix Biolage HydraSource - fugtgivende hårpleje

Medina x Gosh – Behind the scenes


Sponsoreret indlæg

Hej smukke læsere. I har sikkert alle hørt om Medina x Gosh kollektionen, som for nyligt landede i butikkerne. Ovenfor kan i se en fin lille behind the scenes video, hvor man følger Medina og bliver præsenteret for enkelte af de forskellige produkter fra makeup kollektionen. Hvis I spotter et produkt, som i vil vide mere om, kan i klikke på de små bannere, som kommer op, når produkterne vises og få mere information – videoen er nemlig interaktiv.

Kollektionen består af læbestifter, neglelakker, øjenskygge paletter, mascara, eyelinere, deodorant og parfume. Produkterne findes i forskellige varianter, så man kan finde de farver, der passer bedst til en og den duft man synes bedst om. Indpakningen er glamourøs i de primære farver guld og sort. I kan se alle produkterne fra kollektionen ved at klikke i videoen.

Personligt blev jeg fanget af: I’m Waiting Lipstick i farven Pink Melon, Keep Me Hangin’ Nail Lacquer i farven 001 (den guld) og The Two of Us Duo Eye Liner i sort/hvid (rigtig praktisk med sort og hvid i samme liner!).

Hvilke produkter fangede jeres interesse? Har i allerede prøvet nogle af produkterne? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matrix Biolage HydraSource - fugtgivende hårpleje