Ny bikini

Spring nail art using Ciaté

 photo DSC00192.jpg

 photo DSC00135.jpg

 photo DSC00141.jpg

 photo DSC00136.jpg

 photo DSC00147.jpg

 photo DSC00153.jpg

 photo DSC00156.jpg

 photo DSC00178.jpg

 photo DSC00183.jpg

 photo DSC00186.jpg

 photo DSC00190.jpg

Hej søde læsere. I søndags lavede jeg et super fint forårs neglelook. Jeg har brugt 3 friske Ciaté paint pots, en guldlak fra Nilens Jord, et mat topcoat fra Ciaté og selvfølgelig min base coat fra Sally Hansen, som sikre at neglene ikke tager skade fra og bliver misfarvet af neglelakken.

Som i kan se er neglene forskellige. Til at lave prikkerne har jeg brugt en af mine dotting pens fra webe.dk, til striberne har jeg brugt taping fra webe.dk og til gradient-neglene har jeg brugt en kosmetik svamp. Jeg putter neglelak på i 2 striber og dupper det herefter over neglen over 2 omgange. Før jeg dupper farven på, har jeg farvet hele neglen (denne gang i pink), for at sikre at farven bliver dækkende. Desuden har jeg brugt en rosenpind (også fra webe.dk) til touch-ups og et stykke papir til at duppe overskydende neglelak af på og som palette til farverne, jeg laver prikker med. Kys Nanna

——

Translation: This weekend I created this spring nail art look. I used 3 polishes from Ciaté, a gold polish from Nilens Jord, a matte top coat from Ciaté and a base coat from Sally Hansen. The dots i created with a dotting pen from webe.dk, the stripes i created using striping tape from webe.dk and the gradient i created using a sponge. Before i dapped on color with the sponge, I applied af layer of pink polish to make sure the colors would not be sheer. Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny bikini