Glimt fra Aalborg Karneval 2014

Brow drama

 photo DSC00595.jpg

 photo DSC00596.jpg

 photo DSC00707.jpg

 photo DSC00616.jpg

 photo DSC00705.jpg

Hej smuksakke! Jeg vil lige anbefale jer et fantastisk produkt til brynene, som holder længe, sidder flot, giver farve og fylde og forhandles til blot 59,95 kr. Produktet er selvfølgelig Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara, som løb af med sejren i kategorien “Årets Makeupprodukt – Populær” til Danish Beauty Awards i år.

Jeg er stor fan og flittig bruger (læs: afhængig) af produktet! Farven “medium brown” er perfekt til hverdag og naturlige looks, mens “dark brown” bliver brugt, så snart jeg vil give ekstra farve og fylde til mine bryn! Jeg er vild med produktets holdbarhed – mine bryn bliver hvor jeg satte dem hele dagen (og natten, hvis jeg er ude og daanse) :-)

Har i prøvet dette vidunder? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

3 kommentarer

  • Elsker virkelig din blog Nanna! Jeg har lige startet en beauty blog, og det ville betyde utrolig meget hvis du eller nogle andre ville tjekke den ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hej,
    Er netop ved at skrive ønskeliste, og fandt et screenshot af indlægget her på min mobil. Men jeg kan simpelthen ikke finde hvor de her mascara forhandles henne, ved du det? :-) Vh. Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra Aalborg Karneval 2014