Neglesager | Webe.dk

Læseferie..

http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10296826_445243015619966_1406973022_n.jpg

http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/929109_471676809633069_1283671693_n.jpg

Amazing glitter Gellack - @depend_cosmetic “Midnight Glitter” #gellack #nails #perfection #glitter #denmark #beautyblog #nannasbeautyblog #promnails

Sidste skoledag på HHX Galla i aften #hhx #galla #aalborg #tyroler #happy #lancier #danse

Galla i går #galla #student #hhx #danmark #party #happy #brunette #blackdress

Hej søde læsere. Der er så mange fine sager, jeg vil vise jer lige for tiden, men jeg er desværre løbet ind i en omgang ondt i halsen + forkølelse + ondt i hovedet. Jeg har brugt dagen på at drikke te og spise suppe, mens jeg har forberedt min første eksamen, som er i morgen. Jeg skal op i dansk skriftlig i 6 timer, hvilket ikke er den mest perfekte timing, men jeg skal nok klarer det.. Jeg slæber bare te, Strepsils, flydende mad og Panodiler med, så går det nu nok ;-) Hvis jeg er RIGTIG heldig, vågner jeg op uden spor af sygdom i morgen tidlig!

Billederne ovenfor er fra min Instagram og Tumblr. Nogle af dem er fra galla og sidste skoledag, som jeg fejrede i torsdags. Jeg må hellere smutte i seng og blive frisk! Kys Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neglesager | Webe.dk